23 April 2019

School of Global Health på Københavns Universitet søger en projekt- og kommunikationsmedarbejder (AC-fuldmægtig)

Please note, Danish speaking only.

Om os:
Københavns Universitets School of Global Health er et tværfakultært initiativ, der støtter universitetets uddannelsesaktiviteter inden for global sundhed. Skolen er forankret på Afdeling for Global Sundhed, Institut for Folkesundhedsvidenskab, på Københavns Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet beliggende på CSS Campus. 
 
School of Global Health har en fordomsfri og progressiv tilgang til uddannelse. Udover en række indsatser inden for kommunikation-, markedsføring-, internationaliserings- og netværksaktiviteter fungerer enheden som et væksthus for nye formater og eksperimenter, der skal styrke kvaliteten og relevansen af universitetets uddannelser. Det sker gennem events, innovationsinitiativer, formidling af praktik- og jobmuligheder samt afholdelse af korte kurser inklusive sommerkurser inden for global sundhed og beslægtede områder.  
 
Stillingen: 
Stillingen som projekt- og kommunikationsmedarbejder omfatter en lang række meget forskelligartede opgaver med fokus på projektstyring, hvor du ofte er primusmotor. Stillingen rummer også opgaver inden for kommunikation (med mulighed for journalistik), sekretariatsfunktioner, kursusafholdelse, og koordinering af samarbejder med partnere og interessenter på tværs af Københavns Universitet, nationalt og internationalt. Der er mulighed for tjenesterejser og arbejdssproget er både engelsk og dansk.  
 
Din profil og dine erfaringer passer måske ikke på alle de ting, vi beder om, men det vigtigste er, at du er iderig, proaktiv og effektiv, og har lyst til at lære nyt. Der vil være udstrakt mulighed for selv at præge jobbets indhold.  
 
Konkrete arbejdsopgaver: 
 • Projektstyring på en række projekter særligt inden for kvalitet og innovation i uddannelse 
 • Styring af School of Global Healths website, sociale medie platforme, nyhedsbrev, mm (i alt ca. 20.000 følgere/abonnenter) 
 • Journalistisk formidling  
 • Støtte til udarbejdelse af ansøgninger 
 • Markedsføring af uddannelse 
 • Styrkelse og udvidelse af vores samarbejder med danske og internationale organisationer 
 • Styrkelse af samarbejdet med relevante afdelinger og uddannelser på tværs af Københavns Universitet 
 • Identificering og udvikling af samarbejder med danske og internationale organisationer, enheder internt på universitetet, studenterorganisationer, mv. 
 • Støtte til udvikling, administration og afholdelse af åbne arrangementer over temaer inden for global sundhed  
 • Kontaktpunkt for School of Global Health i en række internationale netværk 
 • Sekretærfunktioner, herunder budgettering og praktisk støtte til afholdelse af korte kurser i udlandet 
 
Vi forventer, at du har: 
En relevant kandidatgrad  
Erfaringer med succesfuldt at organisere begivenheder, kurser eller kommunikationsindsatser 
Masser af kreativitet – vi har brug for en person, der får ideer, finder løsninger og viser begejstring for at prøve noget nyt 
Flair for primusmotorrollen på et projekt fra ide til udførelse og evaluering 
Fremragende kommunikationsevner – du skal være flydende i dansk og engelsk, god med ord, og fortrolig med at skrive både korte opdateringer til sociale medier, formelle breve og journalistiske tekster 
Erfaring med udarbejdelse af projektansøgninger 
 
Det er en fordel, hvis du har: 
 • Kendskab til og interesse for global sundhed, udvikling og humanitære spørgsmål, 
 • Interesse for/erfaring med e-læring 
 • Erfaringer fra arbejde på et universitet, og med videregående uddannelse i særdeleshed 
Vi tilbyder:  
 • Et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job  
 • Engagerede og gode kolleger 
 • Et godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone 
 • En fleksibel arbejdsplads 
 
Ansættelsesforhold  
Ansættelse sker som AC¬ Fuldmægtig. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Aflønning i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.  
 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til professor Flemming Konradsen, flko@sund.ku.dk, mobil 60101661 
 
Læs mere om School of Global Health på globalhealth.ku.dk 
 
Ansøgning  
Send ansøgning og relevante dokumenter via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget) senest 3 maj 2019. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 03-05-2019
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Afdeling/Sted: IFSV

Søg i stillinger