Can architecture prevent pandemics?

Event cover picture

Kan arkitekter forebygge pandemier?

THE EVENT IS IN DANISH

KADK inviterer til online samtale om arkitektur og pandemier med dekan Jakob Brandtberg Knudsen, KADK og professor Flemming Konradsen, Københavns Universitet.

Hvad betyder arkitekturen for udbredelsen af sygdomme? Og hvad kommer corona-pandemien til at betyde for arkitekturen i Danmark og resten af verden?  

Det kan du høre mere om, når KADK inviterer til live-samtale mellem dekan på KADK’s arkitektskole Jakob Brandtberg Knudsen og professor Flemming Konradsen fra Institut for Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet. 

De har begge forsket i sygdommes udbredelse og vil tale mere om, hvordan menneskets adfærd og fysiske rammer kan stække den store ubekendte i form af ny vira og bakterier. 

Samtalen knytter an til FN’s verdensmål nr. 3: Sundhed og Trivsel. KADK har siden 2016 arbejdet strategisk med FN’s 17 verdensmål i uddannelse og forskning.

Deltagere
Jakob Brandtberg Knudsen, Dekan på Kunstakademiets Arkitektskole, KADK

Flemming Konradsen, Professor i global miljøsundhed og leder af School of Global Health, Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet

Moderator
Henrik Bay, Journalist og Pressekonsulent

Find link til eventet her.